1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Свободни работни места

PDFПечатЕ-поща

ОБЯВА за провеждане на конкурс за за офицери във военни формирования от Военновъздушните сили - публикувано на: 13.07.2017 г.

ОБЯВА за провеждане на конкурс за приемане на военна служба на офицери и сержанти в НВУ-В.Търново - публикувано на: 09.05.2017 г.

ОБЯВА за провеждане на конкурс за войнишки длъжности за приемане на военна служба в 68-ма бригада „Специални сили” на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина - публикувано на: 09.03.2017 г.

ОБЯВА за провеждане на конкурс за войнишки длъжности за приемане на военна служба във военни формирования от Военноморските сили и ВВМУ”Н.Й.Вапцаров” на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина - публикувано на: 09.03.2017 г.

ОБЯВА за провеждане на конкурс за войнишки длъжности за приемане на военна служба в Националната гвардейска част на лица, завършили граждански средни или висши училища в страната и в чужбина - публикувано на: 09.03.2017 г.

ОБЯВА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРС ЗА ВОЙНИШКИ ДЛЪЖНОСТИ ВЪВ ВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ ОТ СУХОПЪТНИ ВОЙСКИ /ГАРНИЗОНИ СТАРА ЗАГОРА, КАРЛОВО, КАЗАНЛЪК И ПЛОВДИВ/, ЗА ПРИЕМАНЕ НА ВОЕННА СЛУЖБА НА ЛИЦА, ЗАВЪРШИЛИ ГРАЖДАНСКИ СРЕДНИ И ВИСШИ УЧИЛИЩА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА - публикувано на: 01.02.2017 г.


ТУК можете да потърсите всички обявления за предстоящи конкурси за държавни служители в Община Попово, публикувани задължително и в този Административния регистър

Телефон за запитвания и контакти с Дирекция "Бюро по труда" в град Попово: 0608 / 4-25-58