1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Стартира националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

PDFПечатЕ-поща

Четвъртък, 15 Януари 2015г.

Стартира националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, по която се осигурява 100% безвъзмездна финансова помощ за допустимите сгради.
Всички многофамилни жилищни сгради, строени по индустриален способ – едропанелно жилищно строителство, пакетно повдигани плочи и едроплощен кофраж, в които минималният брой на самостоятелните жилищни апартаменти е 36, във всички 264 общини в страната са обект на саниране по националната програма за енергийна ефективност.


Постът нов - методите стари!

PDFПечатЕ-поща

Вторник, 23 Декември 2014г.

„…На някой места е обещано на селяните брашънце, ако не гласуват за опозицията, но това средство е твърде съмнително, щото нали знаете колко са се изхитрили нашите селяни-изтъкат си платното, па ти ритнат кросното. Тогава областният управител се сетил как трябва да се действа:
- Трябва да се познае, че има власт…”

Община Попово се рекламира на най-голямата туристическа борса на Балканите

PDFПечатЕ-поща

Вторник, 25 Ноември 2014г.

Международната туристическа борса „ТТR“ – Букурещ в Румъния се провежда два пъти годишно извън туристическия сезон. Тя е предназначена както за масовите любители на пътешествията, така и за професионалистите от бранша. Обикновено се посещава от над 30000 посетители, 25% от които са професионалисти. Ски, СПА и културен туризъм бяха основните акценти в представянето на България от 13 до 16 ноември т.г. в залите на Ромекспо в Букурещ. На откриването на изложението присъства и новият български министър на туризма Николина Ангелкова.


Покана за публично обсъждане на Проекта на Бюджет 2015 г. на Община Попово

PDFПечатЕ-поща

Вторник, 18 Ноември 2014г.

На основание Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, обсъждане, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет на община Попово, се организира публично обсъждане на Проекта на Бюджет 2015 г. на Община Попово.

Операторът и режисьор Чертов получи голямата награда „Златното око”

PDFПечатЕ-поща

Понеделник, 27 Октомври 2014г.

Операторът и режисьор Андрей Чертов получи голямата награда „Златното око” за филма „Дъждовен ден” на седмото издание на националния фестивал в памет на Димо Коларов, който се проведе в Попово от 23 до 25 октомври.
Страница 1 от 57