1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Програма за 3-ти март

PDFПечатЕ-поща

Сряда, 18 Февруари 2015г.ПОКАНА за среща относно Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради

PDFПечатЕ-поща

Петък, 06 Февруари 2015г.

Във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради и започналата национална разяснителна кампания Ви информираме, че на 11.02.2015 г. от 10:00 ч. в конферентна зала на хотел „Терра Европа”, гр. Тъговище ще се проведе работна среща по програмата за общините от област Търговище, на която ще присъстват Николай Нанков - Заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, Светлин Бонев - Областен управител на област Търговище и представители на МРРБ.

Стартира националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради - обновена на 28.01.2015 г.

PDFПечатЕ-поща

Сряда, 28 Януари 2015г.

Стартира националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, по която се осигурява 100% безвъзмездна финансова помощ за допустимите сгради.
Всички многофамилни жилищни сгради, строени по индустриален способ – едропанелно жилищно строителство, пакетно повдигани плочи и едроплощен кофраж, в които минималният брой на самостоятелните жилищни апартаменти е 36, във всички 264 общини в страната са обект на саниране по националната програма за енергийна ефективност.


Постът нов - методите стари!

PDFПечатЕ-поща

Вторник, 23 Декември 2014г.

„…На някой места е обещано на селяните брашънце, ако не гласуват за опозицията, но това средство е твърде съмнително, щото нали знаете колко са се изхитрили нашите селяни-изтъкат си платното, па ти ритнат кросното. Тогава областният управител се сетил как трябва да се действа:
- Трябва да се познае, че има власт…”

Община Попово се рекламира на най-голямата туристическа борса на Балканите

PDFПечатЕ-поща

Вторник, 25 Ноември 2014г.

Международната туристическа борса „ТТR“ – Букурещ в Румъния се провежда два пъти годишно извън туристическия сезон. Тя е предназначена както за масовите любители на пътешествията, така и за професионалистите от бранша. Обикновено се посещава от над 30000 посетители, 25% от които са професионалисти. Ски, СПА и културен туризъм бяха основните акценти в представянето на България от 13 до 16 ноември т.г. в залите на Ромекспо в Букурещ. На откриването на изложението присъства и новият български министър на туризма Николина Ангелкова.
Страница 1 от 57