1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Поредната проява на вандализъм

ПечатЕ-поща

Поредната проява на вандализъм бе констатирана на 10.04.2012 г.

Този път посегателството бе документирано от наш съгражданин, който ни предостави записът на част от деянието, извършено от група деца.

Мястото на "похвалната проява, достойна за гордост и демонстрираща доброто възпитание на децата от клипа" е новоизградената спортна площадка в кв.Запад и по-точно е била скъсана мрежата на площадката и изтръгнати болтовете, които я държат. По сигнал на наши съграждани незабавно са се отзовали дежурните от правоохранителните органи. След отремонтирането на скъсаната мрежа, на сутринта площадката отново усъмна с нова дупка на оградата и изтръгнато парче от нея, но вече на ново място.

Уважаеми съграждани призоваваме всеки, който стане свидетел или установи подобни прояви да подава своевременно сигнал в общината или в полицията, ако е възможно да снима с мобилен телефон всеки горд извършител, и да ни ги изпраща или публикува в социалните мрежи.

Има средства, с които да покажем нашата нетърпимост към посегателствата на общата ни собственост, и всеки вандал да бъде "награден" според заслугите!

placeholder