1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ученици от гр.Попово отново на върха

PDFПечатЕ-поща

На 29 март се проведе Националното състезание „Млад Фермер” за Северна България в град Разград. В него взеха участие 21 отбора от професионални гимназии. Състезанието премина в три направления, в които нашите ученици от ПГСС „Н.Пушкаров”-гр.Попово се представиха достойно и доказаха своя професионализъм.

Състезанието протече в изключителна надпревара и демонстрация на знания и умения между 21 отбора от професионални гимназии. В направление „Растениевъдство” първо място бе присъдено на Даяна Пламенова Дянкова, в направление „Животновъдство” второ място зае Денис Шенолов Сабриев и в направление „Механизация на селското стопанство" второ място бе присъдено на Йордан Валентинов Йорданов.

В крайното класиране отборът на ПГСС „Н.Пушкаров” - град Попово зае второ място, като само малко го делеше от домакина – отбора на град Разград.

Смело можем да честитим на тримата участници постиженията и това, че са вече приети за  студенти в Аграрен университет град Пловдив. И да им пожелаем успех на Националния кръг на състезанието „Млад Фермер” в град Първомай.


placeholder