1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Още две деца – на 5 и 7 години намериха нов дом в приемно семейство в град Попово.

PDFПечатЕ-поща

 

 

 

На 15 април 2013г.  Екипът по приемна грижа към Община Попово, със Заповед на началника на Дирекция „Социално подпомагане” – гр. Омуртаг, настаниха след успешно приключил процес на напасване - брат и сестра в утвърдено професионално приемно семейство. Децата с нестихващ ентусиазъм се радват на ласките на приемния родител. Видимо щастливи и спокойни те лесно се адаптират и приемат добре новата обстановка. През септември момчето ще бъде в първи клас, а момичето ще посещава детско заведение.

Това е второто настаняване на две деца в приемно семейство в общината по Проект „И аз имам семейство”. През месец февруари бяха настанени двама братя в друго семейство.

Екипът по приемна грижа в Община Попово подкрепя всеки, който желае да приеме в дома си дете лишено от родителски грижи и напомня, че това да си професионален приемен родител не е само професия, а и призвание.

Екипът по приемна грижа се намира в сградата на община Попово, етаж 4, стая 401, тел. 0608/40249 – социални работници М. Йорданова и Б. Томанова.

placeholder