1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Покана за публично обсъждане на развитието на туризма в Община Попово

PDFПечатЕ-поща

Във връзка с разработването на проект с работно заглавие „Лудогорие-Поломие-Гетика: Път на култура и традиции” по Схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG161PO001/3.2-03/2011 „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите II” по Оперативна програма „Регионално развитие”, в партньорство на общините Исперих, Разград и Попово на 24.08.2012 г. /петък/ от 16.00 часа в залата на Общинския съвет (административна сграда на Община Попово, етаж 2) ще се проведе публично обсъждане.

На събитието се канят всички заинтересовани страни (туроператори, хотелиери, ресторантьори, журналисти, представители на туристически дружества, културни институции, медии, фирми, любители на туризма и др.), които желаят да споделят очакванията и вижданията си от реализацията на предстоящия проект и/или могат да предложат конректни идеи и свои виждания за развитието на една обща туристическа дестинация на територите на общините Исперих, Разград и Попово.

С цел осъществяване на предварителна обратна връзка, моля в срок до 11.00 часа на 24.08.2012 г. /петък/ да попълните приложената анкетна карта, като я върнете на електронен адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или я предадете на служителите в Центъра за административно обслужване на гражданите (южен вход на сградата на Община Попово).

Попълването на анкетната карта ще Ви отнеме не повече от 5 минути и не ви обвързва по никакъв начин с присъствие на мероприятието или някакви бъдещи ангажименти!

Благодарим Ви за отзивчивостта и Ви очакваме!

placeholder