1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Съобщение до жителите на община Попово, относно снегопочистването

PDFПечатЕ-поща

Ръководството на Община Попово се обръща към гражданите с молба съвестно да изпълнят задълженията си във връзка с Наредба № 1 на Община Попово, чл. 12, който гласи "Задължават се управителите на търговските дружества, едноличните търговци, ръководителите на предприятия, учреждения и обществени организации, собствениците или наемателите на сгради и търговски обекти да отстраняват след наваляването на снега по тротоарите и пространствата, прилежащи към сградите и търговските обекти, както и да отстраняват ледените висулки и създаващите пречки за преминаването на пешеходци натрупвания от сняг".

Призовават се собствениците на МПС, паркирани върху тротоарите, своевременно да ги отстранят, за да се извърши почистването на улиците и прилежащите им тротоарни площи.

Уведомяваме всички граждани, че почистването уличната мрежа в града и населените места в общината се извършва планомерно. Молим живущите на второстепенните улици да проявят търпение и разбиране и ги уверяваме, че те също ще бъдат почистени.

От Пресцентъра на Община Попово

placeholder