1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Проведена пресконференция по проект „Община Попово – ефективно функционираща администрация в изпълнение на принципите за добро управление”

PDFПечатЕ-поща

Днес, 14.03.2013 г. от 14 часа, в заседателната зала на ОбС – Попово се проведе пресконференция по стартиралия вече проект „Община Попово – ефективно функционираща администрация в изпълнение на принципите за добро управление”.

Проектът се финансира по Оперативна програма „Административен капацитет”, като размерът на предоставената безвъзмездна финансова помощ е в размер на 165 742 лв.

В рамките на 18 месечния период за изпълнение на проекта ще бъде извършен функционален анализ на Общинска администрация – Попово и ще бъдат идентифицирани проблемните области, въз основа на което ще бъде оптимизрана структурата на администрацията.

Резултатите и изводите от анализа ще бъдат дискутирани на кръгла маса с всички заинтересовани страни.  В рамките на проекта се предвижда още усъвършенстване на вътрешните нормативни и стратегически документи.

Служителите на Общинска администрация – Попово ще преминат специално обучение за повишаване на уменията си. Всички предвидени дейности ще доведат до реализирането на общата цел на проекта, а именно: подобряване ефективността и организационното развитие на Общинска администрация – Попово.

Йорданка Георгиева – PR

+ 359 608 40252

+359 878 675 805

Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

placeholder