1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Община Попово започва реализирането на нов проект по Оперативна програма „Административен капацитет”

PDFПечатЕ-поща

На 5-ти април 2013 г., в Министерството на финансите бе подписан договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Управляващия орган на Оперативна програма „Административен капацитет”.

Проектът e с наименование „Повишаване на квалификацията на служителите в Община Попово” и е с бюджет 89 917.39 лв, 100% финансиран от ОПАК. За период от 10 месеца ще бъдат проведени обучения на служители в администрацията на Община Попово. Избраните теми за обученията са свързани със спецификата на работа и задълженията на всеки служител, между които са управленски умения в администрацията, управление на човешките ресурси, правни аспекти и управление в административната дейност и др. В рамките на проекта всички кметове на кметства и кметски наместници на територията на Община Попово ще преминат обучение по базови компютърни умения.

Реализирането на проекта ще доведе до постигането на основната цел, а именно:  подобряване на професионалната компетентност на служителите в Общинска администрация – Попово за по ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията им.

----------------------

Йорданка Георгиева – PR

+ 359 608 40252

+359 878 675 805

Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

placeholder