1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Първа копка на строежа по проект „Осигуряване на ефективна социална инфраструктура в Община Попово, чрез изграждане на Център за настаняване от семеен тип“

PDFПечатЕ-поща

Първа копка на строежа по проект „Осигуряване на ефективна социална инфраструктура в Община Попово, чрез изграждане на Център за настаняване от семеен тип“ ще бъде направена на 3-ти юни, понеделник от 11.00 часа. Церемонията ще се състои на терен в кв.Русаля, западно от МБАЛ-Попово.

Проектът трябва да бъде изпълнен в срок до 31 декември 2013г., а максималната му стойност е 800 532лв, които представляват 100% безвъзмездна финансова помощ  от ЕС.

Целта на проекта е, чрез изграждане на Център за настаняване от семеен тип да се подобрят  условията за живот и интегриране на децата с увреждания.

До приключване на строителните работи по изпълнението на настоящия проект, Община Попово ще стартира със създаването на услугата. Децата ще бъдат прехвърлени в новосъзъздадената услуга в срок до три месеца след приключване на дейностите.

Преди началото на церемонията, от 10:30 часа в залата на ОбС-Попово екипът ще презентира очакваните резултати от реализиране на дейностите.

------------------------------------------

Йорданка Георгиева – PR

+ 359 608 40252

+359 878 675 805

Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

placeholder