1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Заблестяха светлините на Коледната елха в гр.Попово

PDFПечатЕ-поща

За осми пореден път малки и големи поповчани участваха в ритуала по запалване светлините на Коледната елха в гр.Попово. С много настроение и усмивки, с фойерверки и празнична програма бе дадено началото на коледно-новогодишните празници в града.

В празничния спектакъл се изявиха децата от ансамбъл „Северняче”, танцова формация „Чар”, Студио за класически и съвременни танци и младите певци Николета,  Бурчин и Момчил.

Ефектно огнено и светлинно шоу бе изненадата за поповчани тази година и подсили още повече усещането за коледната магия.

В началото Снежанка и джуджетата се появиха сами на сцената, а Дядо Коледа пристигна малко след тях на четириколесен мотор, тип АТВ, като разказа на децата как шейната му е заседнала в голяма пряспа сняг, защото е пълна с подаръци.

Председателят на Общински съвет Попово г-н Георги Георгиев пожела на всички светлината на коледната елха да влезе във всеки дом и всяко сърце, а най-малките увери, че ако са все така добри ще получат страхотни изненади в коледната нощ.

Заедно с елхата, празнично светна и новата придобивка за жителите на Попово тази година - магическа шейна с еленчета.

По време на празничния декември още много концерти и събития ще радват жителите и гостите на Попово. На открита сцена пред Общината те ще могат да се насладят на изпълненията на Капанския ансамбъл от гр. Разград, вокалния състав „Нова музика” от Горна Оряховица, както и да наблюдават пресъздаване на традиционни зимни празници. На градския площад ще има организиран коледен базар.

placeholder