1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Съобщения

PDFПечатЕ-поща

Община Попово разполага със сравнително добра телекомуникационна система, основана предимно на постигната висока степен на телефонизация – най-вече в гр. Попово.

Развитието на този сектор е насочено към пълно задоволяване потребностите на населението от общината с домашни телефонни постове и обвързване на общинската информационна мрежа с националната, европейските и световни системи /главно Интернет, при най-достъпни цени за потребителя/.

 

Извършва се модернизация и разширяване на аналоговата съобщителна мрежа и развиване на цифрова съобщителна мрежа на територията на Община Попово. Това ще позволи рязко да се повиши качеството на предоставяните услуги, което ще рефлектира върху бързината и ефективността на бизнес услугите.

 

Специално внимание се обръща на осигуряването на информационната инфраструктура и информационното обслужване, което се осъществява от държавно-публичните структури, от организации, формирани на пазарен принцип, така и от неправителствени организации.

 

Достъпът до Интернет на територията на общината се предлага и осигурява от фирмите ВИВАКОМ, СКАТ и Цифрови системи – гр. Варна.

 

В близко бъдеще предстои поетапно осигуряване на достъп до Интернет и в по-голямата част от селата на Община Попово.

 

Телефонни услуги: на тел. 11800

"Попово Кабел" ООД - E-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

placeholder